Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO-tuotteet on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Niiden raaka-aineet ovat tehokkaita, mutta samalla mahdollisimman hellävaraisia. Omat tuotteet löytyvät eri ihotyypeille ja esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

ACO:n Daily Care –sarjassa on tuotteita eri ihotyypeille. Ne tekevät ihosta pehmeän, kirkkaan ja kosteutetun. ACO:n ikääntyneemmän ihon Anti age –tuotteet parantavat ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja heleyttä.

Tuotesarjan omille sivuille»

Avène

Avène on monipuolinen ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

Tuotesarjan omille sivuille»

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Useimmat sarjan tuotteista ovatkin saaneet arvostetun Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen. Hoitavia ainesosia tuotteissa on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille»

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät tuki huokosia, vaan antavat ihon hengittää. Tuotteiden koostumuksilla on ihoa hoitava ja rauhoittava vaikutus. Ne antavat samalla iholle luonnollisen aurinkosuojan, mikä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Tuotteet auttavat myös ehkäisemään pienten pintajuonteiden sekä pigmenttiläiskien muodostumista.

Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Tämä tarkoittaa, että mineraaleista on karsittu esimerkiksi nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Tuotteet eivät sisällä talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita, vismuttia tai säilöntäaineita. (Ainoastaan silmämeikkituotteet eli ripsivärit, rajauskynät ja kulmakynät sisältävät säilöntäaineita.) Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

Tuotesarjan omille sivuille»

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille»

Widmer

Louis Widmer on kehittänyt dermatologista ihonhoitoa jo vuodesta 1960. Louis Widmer –
ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille»

La Roche-Posay

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotteiden koostumukset ovat tarkkaan tutkittuja, jotta varmistetaan sekä niiden siedettävyys että turvallisuus. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin. Sarjasta löytyvät myös herkän ihon aurinkotuotteet vauvoille, lapsille ja aikuisille.

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay – lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Tuotesarjan omille sivuille»