Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO-tuotteet on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Niiden raaka-aineet ovat tehokkaita, mutta samalla mahdollisimman hellävaraisia. Omat tuotteet löytyvät eri ihotyypeille ja esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

ACO:n Daily Care –sarjassa on tuotteita eri ihotyypeille. Ne tekevät ihosta pehmeän, kirkkaan ja kosteutetun. ACO:n ikääntyneemmän ihon Anti age –tuotteet parantavat ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja heleyttä.

Tuotesarjan omille sivuille»

Avène

Avène on monipuolinen ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

Tuotesarjan omille sivuille»

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Useimmat sarjan tuotteista ovatkin saaneet arvostetun Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen. Hoitavia ainesosia tuotteissa on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille»

Atopik

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

Tuotesarjan omille sivuille »

CeraVe

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty ihonhoitosarja. CeraVe-tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia, rasvahappoja ja muita lipidejä. Ne on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä.​Valikoimaan kuuluu niin kasvojen kuin koko vartalonkin tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »